martes, 13 de mayo de 2014

DIARI AMAGATALL "JUANIN": "Estrenem vidres-espia"

En Aitana a 1 i 10 de maig de 2014

Després d'haver estat realitzant totes les fotografíes des de dins d'aquest amagatall a través d'unes manigues de tela i tela d'espillera, anem a canviar de sistema per tal de provar que tal funciona el col·locar uns vidres-espia.


De moment les proves d'aquestos dos dies han sigut prou satisfactories, malgrat que a pesar de que aquestos vidres retallen la llum que arriba al objectiu (entre 1 i 2 diafragmes) i que la llum adquirix certa dominant càlida, de moment els resultat son prou satisfactoris com podeu comprobar. De moment he pogut fotografiar al Gaig (Garrulus glandarius) - arrendajo- sense que recelera, cosa prou complicada en aquesta espècie, en la nostra zona.

Vos deixe algunes de les fotos d'aquestos dos diez, en les que uno d'ells vaig estar molt ben acompanyat per Toni Zaragozí, que m'ha deixat la foto de l'amagatall amb els vidres nous.


Exemplar de gaig

 

Sit negre femella (Ficedula hypolueca)

Rossinyol (Luscinia megarhynchos)

Safraner (Emberiza cirlus)

Blanca (Pica pica)


Podeu comparar aquestes fotos amb les antigues d'aquest amagatall que están penajdes en el blog, i ja hem direu si trobeu diferencies en algun aspecte. Espere les vostres comentaris.

Salutacions

Santa "el makilet"
Ullades Naturals

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DEIXA EL TEU COMENTARI