miércoles, 15 de mayo de 2013

LA FOTO DE LA SETMANA: "Aigua i estrel·les"

En Sella a 9 de maig de 2013

Feia temps que havia "visualitzat" la foto que vos mostre acontinuació i per fí la setmana pasada vaig tractar de fer-la realitat. No es exactament el resultat que esperaba, però no estic descontent amb ella... Falta algo més de llum global i alguna que altra consideració técnica que tinc que indagar, com es el soroll de la imatge i malgrat que tenia activada la reducció en la càmera, trobe que hi ha en excés... De totes maneres espere que vos convença!!!


DADES FOTO:
Canon EOS 60 D,  objetiu 28-105 mm F/4, trípode i llinterna.
Modalitat de foto: exposició manual
Tv (Velocitat d'obturació): 551 sg
Av (Valor d'abertura): 4.4
Tipus de medició: Medició puntual
Compensació de l’exposició: 0
Velocitat ISO: 400

La técnica utilitzada per tal d'aconsseguir aquest tipus d'imatges, s'anomena "LLarga Exposició" doncs el obturador permaneix obert durant mes de 30 segons. Pròximament faré una entrada al blog explicant alguns aspectes d'aquesta modalitat fotogràfica. Però si algú de vosaltres esteu ansiosos per coneixer-la, dir-vos que el proper divendres 17 de maig, el company Elias Gómis
estarà a la platja del Xarco a partir de les 19:00 per tal d'explicar als assistents com escomençar a fer aquestes fotografíes. Per saber algo més d'aquest encontré vos adjunte el cartell de la convocatoria.



Aprofite per dedicar-li la foto al bò d'Amable que amb tanta "amabilitat" em soporta... "Amable, salut i força!!!"

Salutacions

Santa el makilet

No hay comentarios:

Publicar un comentario

DEIXA EL TEU COMENTARI